Ako vyťažiť z bravčovej panenky maximum si ukážeme v recepte na panenku plnenú prosciuttom, parmezánom a sušenými rajčinami v slaninovom kabátiku.
Kurz grilovania a BBQ s PipMaster
Kód: 220BBQSúvisiaci tovar

Classic II. je klasik medzi "kamado" grilmi. Rokmi overená kvalita a patentovaná výbava s doživotnou zárukou na keramiku Vám...

Gril Big II. je rokmi preverený pracant s bohatým príslušenstvom, veľkou grilovacou plochou a doživotnou zárukou na keramiku....

Classic I. Vám otvorí dvere do grilovania na keramických griloch. Bohatá výbava za dostupnú cenu s patentovanými vylepšeniami v...

Junior Joe je malý ale zato plnohodnotný keramický gril s doživotnou zárukou na keramiku. Zvládne varenie, grilovanie aj údenie...

Oválny keramický gril na drevené uhlie vo výhodnom sete s veľkým úložným a odkladacím priestorom. Disponuje praktickým...

Big III. je nadštandardný gril. S hyperbolickou vložkou SlōRoller a grilovacou plochou až 61 cm objavíte nové rozmery...

Stand Alone Big II. je rokmi overený gril ponúkajúci veľký priestor na grilovanie, veľa príslušenstva a doživotnú záruku na...

Kotlový gril s vlastnosťami keramického? To je Kettle Joe! 57 cm rošt, keramické ohnisko a patentovaná hyperbolická vložka...
Podrobný popis
Kurz je určený pre všetkých priaznivcov grilovania a tých, ktorí sa chcú dokonale ovládať keramický gril. Naučíte sa, ako správne rozpáliť gril, ako udržiavať rôzne teploty a ako a kedy správne údiť a zaúďovať.
Najlepšie sa učí na príkladoch a preto si urobíme päť chodov z obľúbených receptov inštruktora kurzu PipMaster-om.
Kurz je určený pre maximálne 16 ľudí. V cene kurzu je aj občerstvenie v podobe piva, vína a nealkoholických nápojov.
Počas kurzu bude prebiehať degustácia vín od vinárstva Pereg.
Náplň kurzu:
Ako prvé sa naučíme, ako pripraviť správne BBQ rebrá aj so zaúdením v keramickom grile Kamado Joe, aby boli mäkké, šťavnaté a s krásnou kôrkou. |
|
Urobíme si recept na bravčovú krkovicu v štýle St.Lous, kde sa naučíte, ako upraviť mäso aby bolo dokonale lahodné. |
Ukážeme si, ako urobiť voňavú a chrumkavú pizzu s veľkými okrajmi v keramickom grile pri teplote 370℃. |
Čerešničkou na torte bude na záver hovädzí steak pripravený reverznou metódou s chrumkavou kôrkou, ktorý sa rozplýva na jazyku. |
Počas kurzu sa naučíte, ako správne ovládať teplotu na grile, ako údiť a ako pripraviť rôzne druhy jedál na keramickom grile. |
Miesto konania:
Nový showroom HouseGarden
Odbojárov 678
95501 Topoľčany
Termíny:
27.5.2022 (piatok) - od 12:00 hod do 18:00 hod
alebo
28.5.2022 (sobota) - od 10:00 hod do 16:00 hod
V prípade, že poukážku na kurz kupujete pre niekoho ako darček, uveďte do poznámky v objednávke
celé meno, e-mail a telefónne číslo.
Na kurze grilovania sa na Vás teší PipMaster a Kamado Joe!

Dlhé kuchynské froté rukavice Premium sú vyrobené z tepluodolného materiálu. Ochránia vaše ruky a predlaktia pred popálením...

Dlhé kuchynské froté rukavice Premium sú vyrobené z tepluodolného materiálu. Ochránia vaše ruky a predlaktia pred popálením...

Stojan na kuracie krídla a stehná je skvelý nástroj na dokonalé rovnomerné ugrilovanie mäsa bez nutnosti otáčania počas...

Dlhé kuchynské froté rukavice Premium sú vyrobené z tepluodolného materiálu. Ochránia vaše ruky a predlaktia pred popálením...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.