EXPANDER rošt na keramický gril Kamado Joe

Kód: KJ-SCS BJ-SCS Zvoľte variant
59,90 € / ks 99,90 € / ks od 59,90 € / ks 49,92 € bez DPH 83,25 € bez DPH od 49,92 € bez DPH
Skladom Skladom Zvoľte variant
Variant
Môžeme doručiť do:
30.9.2022 30.9.2022 Zvoľte variant
Gril Expander pre keramický gril Kamado Joe pre zväčšenie varnej plochy až o 60% .

Detailné informácie

Podrobný popis

Gril Expander pre keramický gril na drevené uhlie Kamado Joe pre zväčšenie varnej plochy. Môžete pridať až o 60% viac miesta pre varenie. Sedí priamo na grilovací rošt, otvory na nožičkách slúžia na väčšiu stabilitu. Umožňuje vám pripraviť zeleninu a podobné potraviny ďalej od priameho ohňa. 


Rozmery:

  • pre Classic Joe: 39 x 43 x 11 cm
  • pre Big Joe: 48 x 45 x 13 cm

Hmotnosť :

  • pre Classic Joe: 1,5 kg
  • pre Big Joe: 3,5 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevypĺňajte toto pole:
5
IM Avatar autora | 20.6.2022
Presne taký som potrebovala.

kamado_joe_a4b02515c0221759

Inovatívne a dokonalé keramické grily na drevené uhlie pre gurmánov ale aj profesionálov

Príbeh americkej spoločnosti Kamado Joe začal ako víkendové hobby dvoch priateľov, ktorí túžili vytvoriť jedinečný produkt a zdielať tak vášeň z grilovania. Keramický gril Kamado Joe nie je len obyčajný gril, je to gril, pec aj udiareň v jednom.

Kamado Joe nie je iba rad výrobkov ale výsledok toho keď dvaja chlapci, ktorí radi grilujú, vážne uvažujú o vytvorení najlepšieho keramického grilu na svete. 
Kvalita. Inteligentnejšie funkcie. Inovatívnejšie príslušenstvo a dlhoročné priateľstvo. 

Najväčšou výhodou keramického grilu je schopnosť izolácie tepla a tepelného obehu kvôli tvaru vyžaduje oveľa menej celkového tepla.
Nahriaty a pripravený za 15 minút až na 400°C - čo nie je možné pri žiadnom inom grile.
Kamado Joe je dokonalý gril. Jeho keramická konštrukcia a jedinečný okrúhly tvar, spolu s využívaním drevného uhlia znamená, že mäso pripravované v ňom si ponechá šťavnatosť a jemnosť a pochytí pri tom jemnú chuť po grilovaní ako na pravom dreve.