Stojan na rebierka Kamado Joe

Kód: KJ-RR
39,90 € / ks 33,25 € bez DPH
Skladom
Môžeme doručiť do:
30.9.2022
Stojan určený na kotlety a rebierka, ktorý výrazne uľahčuje prípravu týchto skvelých jedál. Stojan je vyrobený z nerezovej ocele. Môžete na ňom grilovať až päť kotletiek alebo rebierok.

Detailné informácie

Podrobný popis

KamadoJoe stojan na kotlety a rebierka optimalizuje grilovací priestor a umožňuje grilovať väčšie množstvo rebierok tým, že ich umiestnite zvislo do stojana. Stojan na rebierka umožňuje ľahšie a rovnomernejšie grilovanie. Stojan tiež môžete použiť na grilovanie celých kuracích stehien, bravčových kotliet alebo akéhokoľvek jedla, ktoré je možné umiestniť do drážok stojana.


  • Rozmery : vhodné pre Classic a Big Joe - 37 x 26 x 12 cm
  • Hmotnosť : 1,5 kg

Dodatočné parametre

Kategória: Doplnky Kamado Joe
Hmotnosť: 1 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

kamado_joe_a4b02515c0221759

Inovatívne a dokonalé keramické grily na drevené uhlie pre gurmánov ale aj profesionálov

Príbeh americkej spoločnosti Kamado Joe začal ako víkendové hobby dvoch priateľov, ktorí túžili vytvoriť jedinečný produkt a zdielať tak vášeň z grilovania. Keramický gril Kamado Joe nie je len obyčajný gril, je to gril, pec aj udiareň v jednom.

Kamado Joe nie je iba rad výrobkov ale výsledok toho keď dvaja chlapci, ktorí radi grilujú, vážne uvažujú o vytvorení najlepšieho keramického grilu na svete. 
Kvalita. Inteligentnejšie funkcie. Inovatívnejšie príslušenstvo a dlhoročné priateľstvo. 

Najväčšou výhodou keramického grilu je schopnosť izolácie tepla a tepelného obehu kvôli tvaru vyžaduje oveľa menej celkového tepla.
Nahriaty a pripravený za 15 minút až na 400°C - čo nie je možné pri žiadnom inom grile.
Kamado Joe je dokonalý gril. Jeho keramická konštrukcia a jedinečný okrúhly tvar, spolu s využívaním drevného uhlia znamená, že mäso pripravované v ňom si ponechá šťavnatosť a jemnosť a pochytí pri tom jemnú chuť po grilovaní ako na pravom dreve.