Flexibilný stojan Kamado Joe

Kód: KJ-FCR BJ-FCR Zvoľte variant
59,90 € / ks 69,90 € / ks od 59,90 € / ks 49,92 € bez DPH 58,25 € bez DPH od 49,92 € bez DPH
Skladom Skladom Zvoľte variant
Variant
Môžeme doručiť do:
2.5.2024 2.5.2024 Zvoľte variant
Možnosti doručenia
Flexibilný stojan Kamado Joe ponúka flexibilitu a univerzálnosť. Tento dômyselný a revolučný flexibilný varný systém Divide & Conquer® nahrádza bežný rošt.

Detailné informácie

Podrobný popis

Patentovaný systém DIVIDE & CONQUER ™ transformuje skromný grilovací rošt na najsilnejší nástroj varenia a umožňuje mnohé kombinácie pri grilovaní. Flexibilný stojan je určený pre keramický gril Classic Joe / Masterbuilt a Big Joe.

Flexibilný stojan neobsahuje keramické dosky pre nepriame pečenie ani polmesiacové rošty na grilovanie.  


Možnosti rozloženia, polmesiacové rošty sa dajú zamieňať za liatinové rošty, nerezové rezané a liatinové rošty.

flexibilny_stojan_zakladny_kamado_joe_b_12a3cb01f359511c

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

kamado_joe_a4b02515c0221759

Inovatívne a dokonalé keramické grily na drevené uhlie pre gurmánov ale aj profesionálov

Príbeh americkej spoločnosti Kamado Joe začal ako víkendové hobby dvoch priateľov, ktorí túžili vytvoriť jedinečný produkt a zdielať tak vášeň z grilovania. Keramický gril Kamado Joe nie je len obyčajný gril, je to gril, pec aj udiareň v jednom.

Kamado Joe nie je iba rad výrobkov ale výsledok toho keď dvaja chlapci, ktorí radi grilujú, vážne uvažujú o vytvorení najlepšieho keramického grilu na svete. 
Kvalita. Inteligentnejšie funkcie. Inovatívnejšie príslušenstvo a dlhoročné priateľstvo. 

Najväčšou výhodou keramického grilu je schopnosť izolácie tepla a tepelného obehu kvôli tvaru vyžaduje oveľa menej celkového tepla.
Nahriaty a pripravený za 15 minút až na 400°C - čo nie je možné pri žiadnom inom grile.
Kamado Joe je dokonalý gril. Jeho keramická konštrukcia a jedinečný okrúhly tvar, spolu s využívaním drevného uhlia znamená, že mäso pripravované v ňom si ponechá šťavnatosť a jemnosť a pochytí pri tom jemnú chuť po grilovaní ako na pravom dreve.