SMOKE generátor studeného dymu Outdoorchef

Kód: 1849152
199 € / ks 165,83 € bez DPH
Skladom
Môžeme doručiť do:
2.5.2024
Možnosti doručenia

Údená chuť pre každého a všade. Či už bývate v radovej zástavbe, v rodinnom dome alebo v byte, máte obyčajný gril na drevené uhlie z hobby shopu, plynový gril alebo len chcete dodať zaúdenú chuť servírovaným pokrmom, generátor studeného dymu je riešenie práve pre vás. Intenzitu dymu si viete ovládať sami rovnako ako chuť. Pridáte len štiepky podľa vlastného výberu a lahodné jedlo ako z grilu je na svete aj v domácich podmienkach.

Detailné informácie

Podrobný popis

Údená chuť pre každého a všade. Či už bývate v radovej zástavbe, v rodinnom dome alebo v byte, máte obyčajný gril na drevené uhlie z hobby shopu, plynový gril alebo len chcete dodať zaúdenú chuť servírovaným pokrmom, generátor studeného dymu je riešenie práve pre vás. Intenzitu dymu si viete ovládať sami rovnako ako chuť. Pridáte len štiepky podľa vlastného výberu a lahodné jedlo ako z grilu je na svete aj v domácich podmienkach. Na rozpaľovanie odporúčame dokúpiť plynový podpaľovač pre jednoduché rozpálenie štiepky.

generator-dymu-pouzitie

Zásobník je jednoduchý na používanie, stačí nasypať štiepky, podpáliť a nastaviť teplotu údenia (intenzitu). Čas údenia na výdrž akumulátora je približne 4-8 hodín podľa intenzity údenia. 

Snímka obrazovky 2024-03-06 o 11.50.40

Údenie studeným dymom (15 - 25 °C)

Konzervovanie rýb, mäsa a syrov so studeným dymom. Taktiež slúži na ochutenie dezertov a koktailov na párty alebo ak chcete podávať nevšedné jedlá s nevšednými chuťami. Výboré sú zaúdené palacinky s vanilkovou zmrzlinou.

Údenie teplým dymom (30 - 50 °C)

Mäso zaúdené teplým dymom získa krehkosť, výnimočnú chuť a farbu. Pripravujte zaúdené slaniny alebo klobásky, zeleninu alebo rôzne druhy jemného mäsa. Obzvlášť chutné bývajú steaky zaúdené teplým dymom a následne zprudka opečené. Pripraviť ich môžete z hovädzieho zretého mäsa, bravčového mäsa alebo aj jahňacieho mäsa.

Údenie horúcim dymom (55 - 120 °C)

Vďaka príprave jedla pomocou horúceho dymu viete pripraviť pomaly zaúdený bôčik, rebierka, zeleninu, ryby alebo orechy. Potravina dosiahne plnú dymovú chuť a zároveň je po tejto príprave tepelne upravená, takže môžete pripravovať aj kuracie mäso. Zauímavým pokrmom je kuracie jerky zaúdené horúcim dymom na spôsob chipsov. Osobne odporúčame na prípravu v štýle slow-cooking. 

Dodatočné parametre

Kategória: Doplnky ku grilom
Hmotnosť: 3 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

OUTDOORCHEF P-420 E MINICHEF

OUTDOORCHEF, ŠVAJČIARSKO, INOVÁCIA

Kvalita a inovatívny duch je v našej DNA. OUTDOORCHEF už viac ako 20 rokov pôsobí na trh inováciami. OUTDOORCHEF položil svoje základy s unikátnym lievikovým systémom. To zaručuje rovnomerné rozloženie tepla a zabraňuje nežiaducemu pripáleniu tuku. Tieto vlastnosti odlišujú OUTDOORCHEF od všetkých ostatných grilov na trhu. Či už varíte mäso, chrumkavú pizzu, čerstvý chlieb – s OUTDOORCHEF sa kulinárskej kreativite medze nekladú.

Outdoorchef AG je dcérskou spoločnosťou Diethelm Keller Group, globálne pôsobiacej švajčiarskej holdingovej spoločnosti, ktorú riadi štvrtá generácia zakladateľskej rodiny. Diethelm Keller Group pozostáva z divízií: Premium Brands, Homehold Brands, Travel, Industrial a Active Investments. Pre spoločnosť pracuje približne 5000 zamestnancov v 29 krajinách. Zakladatelia spoločností Diethelm Keller začali svoje obchodné aktivity v 60. rokoch 19. storočia obchodom medzi Európou a Áziou. Tým sa stal DKSH Holding.

Ako BBQ výrobca plynových kotlíkových grilov a doplnkov sme prvou európskou voľbou pre gurmánov, ktorí oceňujú autentickosť a vysokú kvalitu. Zaviazali sme sa, že srdce komunity BBQ bude biť každý deň rýchlejšie. OUTDOORCHEF už roky nastavuje nové štandardy v komunite BBQ. Ako celosvetovo aktívna švajčiarska spoločnosť sa zameriavame na švajčiarskosť, inováciu, technológiu a dizajn.