Big Chunks drevené kúsky na údenie 3,5 kg

Kód: ARWB0005
25,90 € / balenie 21,58 € bez DPH

Zvoľte variant

Pre jemné ale bohaté zaúdenie v grile alebo udiarni používame veľké drevené kúsky na údenie "Big Chunks", ktoré sú ideálne pre dlhú prípravu jedla. Naše drevo je 100% prírodný a udržateľný produkt, s ktorým dodáte mäsu alebo zelenine nezameniteľnú chuť a vôňu. Na výber máte z dubového dreva zo sudov od prémiových výrobcov vína a liehovín na celom svete, alebo z dreva ovocných stromov z Andalúzie.

Detailné informácie

Almond
Skladom | ARWB0007
Môžeme doručiť do: 30.5.2022
25,90 € / balenie
21,58 € bez DPH
Sherry wine
Skladom | ARWB0006
Môžeme doručiť do: 30.5.2022
25,90 € / balenie
21,58 € bez DPH
Sweet wine
Skladom | ARWB0008
Môžeme doručiť do: 30.5.2022
25,90 € / balenie
21,58 € bez DPH
Whisky
Skladom | ARWB0005
Môžeme doručiť do: 30.5.2022
25,90 € / balenie
21,58 € bez DPH

Podrobný popis

Drevené kúsky " Big Chunks" sú 100% prírodný a udržateľný produkt, ktorý je vyrábaný z dubových sudov. Tieto sudy sú starostlivo vyberané od najlepších výrobcov vína a prémiových liehovín v Európe a v Amerike a z Andalúzskych ovocných stromov.


Drevené kúsky z dubových sudov - whisky, sherry wine, sweet wine

  • materiál: americké a európske dubové sudy z produkcie vína a liehovín
  • hrúbka: 27, 32 a 40 mm
  • veľkosť: 6 - 9 cm
  • doba údenia: 2 - 4 hodiny
  • uvoľňovanie arómy: po 30-tích minútach

Drevené kúsky zo stromov z oblasti Stredomoria - almond

  • materiál: ovocné stromy zo Španielska - Andalúzia
  • veľkosť: 5 - 10 cm
  • doba údenia: 1,5 - 2 hodiny
  • uvoľňovanie arómy: po 30-tích minútach

Drevené kúsky na údenie sa používajú na dodanie výraznej chuti do grilovaného pokrmu pri pomalom pečení na nižších teplotách. Vhodné sú do: 


Návod na použitie:

  1. Drevené kúsky na údenie "big chunks" môžete pred použitím namočiť na 2 - 3 hodiny do vody ale nie je to potrebné. 
  2. Drevené kúsky položte priamo na uhlie do grilu, ktorý je rozohriaty na požadovanú teplotu grilovania. 
  3. Keď drevené kúsky začnú dymiť, môžete jedlo nakladať do grilu.
  4. TIP! Pri údení pomocou drevených kúskov majte prieduchy na grile otvorené tak, aby kúsky nezačali horieť a udržiavajte stabilnú teplotu. Poklop grilu udržiavajte čo najviac zavretý aby dym neunikal von z grilu. 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie