Chips drevená štiepka na údenie 900 g

Kód: ARWB0017 ARWB0015 ARWB0016 ARWB0014 ARWB0018 ARWB0013 ARWB0012 Zvoľte variant
-15 % kód : DREVO15
Značka: HouseGarden
8,90 € / balenie 7,42 € bez DPH
Skladom Skladom Skladom Skladom Skladom Skladom Skladom Zvoľte variant
Variant
Môžeme doručiť do:
6.12.2022 6.12.2022 6.12.2022 6.12.2022 6.12.2022 6.12.2022 6.12.2022 Zvoľte variant
Možnosti doručenia

Štiepky sú ideálne na dlhotrvajúce mierne údenie v udiarni alebo v grile pre dodanie arómy grilovanému mäsu. Pred použitím ich namočte na hodinu do vody, ale odporúčame použiť aj pivo, alebo víno - podľa chuti. Štiepky sú vhodná alternatíva aj pre majiteľov plynových a elektrických grilov kde pomocou zásobníka na štiepky vnesú dymovú arómu a chuť. 

Detailné informácie

Podrobný popis

Drevená štiepka na údenie sú 100% prírodný a udržateľný produkt, ktorý je vyrábaný z dubových sudov. Tieto sudy sú starostlivo vyberané od najlepších výrobcov vína a prémiových liehovín v Európe a v Amerike. 


TECHNICKÉ PARAMETRE:

  • materiál: americké a európske dubové sudy z produkcie vína a liehovín (whisky, red wine, cognac, brandy) a drevo zo stredomorských stromov z udržateľných zdrojov (citrus, almond, olive)
  • hrúbka: 27, 32 a 40 mm
  • veľkosť: 1 - 1,5 cm 
  • doba údenia: stredne dlhé mierne údenie v trvaní 1- 1,5 hodiny s uvoľňovaním vône po 15-20 minútach

Štiepky na údenie sú vhodné na údenie a zaúďovanie mäsa na grile, ktorému dodávajú jedinečnú arómu, ktorú žiadným korením nevykúzlite. Môžete ich použiť v:


Návod na použitie:

  1. Drevené štiepky na údenie pred použitím namočte do vody na jednu hodinu. Namočenie štiepok zabezpečí uvoľnenie intenzívnejšej vône do jedla.
  2. Po hodine štiepky sceďte z nadbytočnej vody a vložte ich do zásobníka na štiepky
  3. Vložte zásobník do grilu a keď začnú štiepky dymiť, môžete nakladať jedlo.
  4. TIP! Navlhčené drevené štiepky môžete použiť aj na rýchle zaúdenie jedla rozsypaním na horúce uhlíky.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: