Podrobný popis
Kamado Joe Kettle je kotlový gril s veľkým rozdeliteľným roštom Divide & Conquer® s keramikou obloženým ohniskom. Je to ideálny kotlový gril na pomalé pečenie a údenie (vďaka hyperbolickej vložke SlōRoller), ale zároveň si na ňom pripravíte aj výborné stejky pri vysokej teplote (až 375 ℃). Gril určený pre každého, kto potrebuje ľahký prenosný gril s veľkou plochou na grilovanie s výhodami keramického grilu, akými sú nesporne nízka spotreba uhlia, výborný teplotný manažment a dlhá doba grilovania na jedno naloženie uhlia.
Výhody kotlového grilu na drevené uhlie Kamado Kettle Joe:
- Grilovací rošt s priemerom 57 cm poskytuje naozaj veľkorysú grilovaciu plochu aj na väčšie kusy mäsa.
- Flexibilný systém Divide & Conquer umožňuje prípravu jedla pri rôzných teplotách.
- Revolučná hyperbolická vložka SlōRoller využíva silu cyklónového prúdenia vzduchu na reguláciu tepla a dymu pri nízkych teplotách a pomalom pečení.
- Keramické ohnisko zložené zo 6tich častí je odolné voči poškodeniu a perfektne kumuluje teplo v grile aj pri nižších vonkajších teplotách.
- Stabilný mobilný podvozok s odkladacou poličkou a blokovateľnými koliečkami zaručuje dokonalú flexibilitu, vďaka čomu sa dá gril jednoducho presúvať.
- Zložitelné kovové poličky odolné voči hrdzaveniu a aj vysokým teplotám.
- Popol z dreveného uhlia jednoducho vyčistíte vďaka patentovanému vysúvateľnému popolníku.
- Inovatívny komín odolný voči hrdzaveniu pre presné riadenie prietoku vzduchu a tým aj nastavovanie teploty, odolný proti dažďu.
Základné vybavenie kotlového grilu Kettle Joe:
- kotlový gril v červenej farbe
- mobilný podvozok
- bočné poličky
- rozdeliteľný flexibilný rošt Divide & Conquer®
- hyperbolická vložka SlōRoller™ pre nepriame pečenie
- keramické ohnisko z viacerých kusov
- vysúvateľný popolník
- teplomer

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
5
Gril splnil naše očakávania, sme veľmi spokojní. Ešte dodám, že takú úžasnú energiu pri predvedení tohto výrobku v predajni som dávno nezažila. Všetko vysvetlené, ukázané, podporené vlastnými skúsenosťami ????????????
5
Tento gril som dostal na Vianoce a musím povedať, že je to naozaj super gril. Samozrejme, že som ho chcel hneď vyskúšať, aj keď vonku bolo pod nulou. Prvotné obavy boli, že v tejto zime a vlhku ho ani nerozpálim ale pomocou toho elektrického rozpalovača to išlo veľmi rýchlo. Teplota išla hore pomalšie, keďže vonku bolo mínus šesť stupňov ale za chvíľu dosiahla 180 a upiekli sme si super kura (škoda, že nejde pridať fotka :) ). Teraz na jar to ide jedna radosť, keď už je teplejšie. Čo sa mi páči, s grilom sa výborne manipuluje ale zároveň je robustný a keramické ohnisko tam má význam - čo som pocítil hlavne pri grilovani v nižších teplotách a pekne držal teplotu aj pri pomalom pečení krkovice - na to som nebol zvyknutý pri starom kotlovom grile. Kettle Joe odporúčam, je to od vianoc môj najoblúbenejší parťák a manželka je rada, že nemusí tak často stáť pri šporáku :D Ešte si u Vás objednám nejaké vecičky na grilovanie, začalo ma to naozaj baviť.

Inovatívne a dokonalé keramické grily na drevené uhlie pre gurmánov ale aj profesionálov
Príbeh americkej spoločnosti Kamado Joe začal ako víkendové hobby dvoch priateľov, ktorí túžili vytvoriť jedinečný produkt a zdielať tak vášeň z grilovania. Keramický gril Kamado Joe nie je len obyčajný gril, je to gril, pec aj udiareň v jednom.
Kamado Joe nie je iba rad výrobkov ale výsledok toho keď dvaja chlapci, ktorí radi grilujú, vážne uvažujú o vytvorení najlepšieho keramického grilu na svete.
Kvalita. Inteligentnejšie funkcie. Inovatívnejšie príslušenstvo a dlhoročné priateľstvo.
Najväčšou výhodou keramického grilu je schopnosť izolácie tepla a tepelného obehu kvôli tvaru vyžaduje oveľa menej celkového tepla.
Nahriaty a pripravený za 15 minút až na 400°C - čo nie je možné pri žiadnom inom grile.
Kamado Joe je dokonalý gril. Jeho keramická konštrukcia a jedinečný okrúhly tvar, spolu s využívaním drevného uhlia znamená, že mäso pripravované v ňom si ponechá šťavnatosť a jemnosť a pochytí pri tom jemnú chuť po grilovaní ako na pravom dreve.